5 frizura za isprobati za vrijeme socijalnog distanciranja

23.04.20

„Karantin“ nam je dao mnogo slobodnog vremena koji mnogi od nas koriste kako bi pročitali neku knjigu, isprobali ukusne recepte, i još mnogo toga. Dok se svi povremeno prilagođavamo situaciji, važno je da svoje misli održavamo produktivnim i okupiranim koliko je to moguće. Dakle, ako razmišljate o šišanju ili farbanju kose kod kuće (uzmite ovo kao savjet da to ne radite), mi smo tu da Vam pomognemo sa nekoliko ideja šta drugo učitniti sa svojom kosom.

Istražili smo neke od najpopularnijih frizura koje se lagano mogu napraviti kod kuće i koje će Vam pomoći da se u ovim danim osjećate bar malo bolje.

Frizura za zaštitu od sunca

Dok ostajete kod kuće da zaštitie svoje zdravlje, iskoristite ovu frizuru i kao sjajnu priliku da zaštitite Vašu kosu od uticaja sunca kada odlučite da izađete na svjež zrak.

Video:

Ljetna frizura

Dok ove dane provodimo socijalno distancirani, sigurno razmišljate o boljim i svjetlijim ljetnim danima koji nadolaze. Dan na plaži, kokteli, šta više za poželjeti. Dakle, dok čekamo, zašto ne isprobati jednu od ljetnih frizura kako bi bili spremni za tople dane.

Video:

Francuska pletenica

Podignite ruku ako ste se oduvijek divili dugoj i elegantnoj francuskoj pletenici. Instagram je pun ovog trenda, pa zašto ne biste i Vi isto isprobali. Samo za Vas imamo super jednostavan i detaljni video koji ćete slijediti i koji će Vas za malo vremena uputiti do željene frizure.

Video:

“Vodopad” pletenica

Ako mislite da trebate biti profesionalni frizer da biste napravili ovu pletenicu, varate se! Čini se komplikovano, ali kada jednom naučite, posle toga postaje toliko jednostavno. A kada uspijete prvi put napraviti pletenicu, sigurno ćete se vraćati ovom trendu. Sve se može postići uz dodatno strpljenje.

Video:

Brza elegantna punđa

Ako planirate posle karantinskih dana neko noćno druženje, dopustite da Vam pomognemo da baš ovu frizuru uvrstite u uži izbor Vaših frizura. Uz malo vremena ova frizura je savršena za elegantno odjevene večeri. Preporučljivo je da imate dugu ili srednju dužinu kose. Frizura iz snova!

Video:

Nadamo se da ćete pronaći frizuru za Vas. Ako isprobate neku od frizura i postavite sliku na instagram obavezno nas označite @frizerskisalonmd .

ZAPRATITE NAS!